Incredibil! «Ţăranul cu Maserati» a bătut cu bestialitate o femeie - FOTO

24 ianuarie 2012 15:32   Național
Ultima actualizare:

Oana, o româncă din Anglia, susţine că a fost bătută cu bestialitate de Petre Crăete.

Oana susţine că a fost bătută cu bestialitate de «Ţăranul cu Maserati» din cauză că i-a pătat acestuia o geacă de firmă.

"Petre a venit  la mine la muncă, a venit cu un buchet de flori în care avea o lumânare. Atunci când am văzut, i-am dat cu cafeaua pe faţă. M-am pomenit cu o ploaie de lovituri în cap, a dat cu pumnii, a sărit pe mine şi m-a doborât. A mers spre maşină şi a scos un pistol. Când am văzut că îmi pune pistolul la cap am leşinat. M-am prăbuşit pur şi simplu. Dacă îmi puneţi mâna în cap o să vedeţi ce cucuie am. Am şi coasta fisurată în partea stângă, aştept un copil şi mi-e frică pentru el. Am depus plângere la poliţie şi aştept să se facă dreptate. El a dat în mine pentru că i-am pătat geaca de firmă. Sunt foarte neîngrijită deoarece stau de 3 zile in pat. Eu de obicei sunt foarte rezistentă, am cerut să ies din spital să vin la muncă, dar după o zi nu am mai putut să rezist", a declarat victima.

Petre Craete susţine că Oana l-a şantajat pentru a-i înapoia un telefon mobil.

"Ultima oară când ne-am întâlnit, am pierdut un telefon. Aveam informaţii foarte importante în el. Acum mă şantajează să îi dau 20 de mii de lire pentru telefon. Pentru asta am bătut-o. Eu vreau telefonul înapoi, atât vreau", a declarat Petre Crăete.

Mai multe