Infirmierul român care seda și viola pacientele de la neurologie din spitalul Padova

22 iulie 2017 21:30   Național
Ultima actualizare:

Un român angajat ca infirmier la Secția de Neurologie a Spitalului Padova, Italia, este acuzat că seda pacientele, după care le viola. Cristian Emil Corneanu (41 de ani) a avut patru victime.

La începutul anului 2017, Cristian Emil Corneanu a fost arestat la domiciliu, după ce în luna decembrie a sedat și violat o pacientă. Anchetatorii au descoperit că femeia nu este singura victimă. Românul a procedat în același mod și cu alte trei paciente, două italience de 20, respectiv 30 de ani, dar și o româncă, tot de 30 de ani.

Cele trei femei au fost paciente ale Secției de Neurologie și l-au reclamat recent pe Corneanu. Documentele arată că victimele au fost ”îngrijite” de român, acesta administrându-le sedative, după care le mângâie ușor în părțile intime.

Victimele din urmă nu au fost sedate complet și astfel, bărbatul nu a reușit să consume un raport sexual complet cu ele, la fel ca în cazul din decembrie cu pacienta de origine chineză. Atunci, pacienta s-a plâns să s-a simțit violată, deși era  în stare semi-conștientă, motiv pentru care șefii secției au decis să instaleze camere ascunse.

Cristian Emil Corneanu a fost surprins de camere în timp ce acționa asupra pacientelor și în momentul de față se află în arest preventiv. Bărbatul este căsătorit.

Mai multe