Îngrijitorul atacat de tigru spune că nu a zgândărit animalul, ci a vrut să bea apă cu furtunul de lângă cuşcă

17 iunie 2013 8:28   Național
Ultima actualizare:

Bărbatul sfâşiat de un tigru de la Grădina Zoologică Braşov, săptămâna trecută, este tatăl unui băiat de 17 ani şi a rămas fără braţul drept. El spune că a fost atacat din senin de animal.

Bărbatul a povestit că după ce a făcut curăţenie în ţarcul leilor a vrut să bea nişte apă de la un furtun, care se afla în imediata apropiere a cuştii tigrilor. S-a aplecat după furtun şi atunci animalul l-a atacat.

„Astea nu sunt animale cu care să te joci cum a zis directorul, că m-am jucat cu el. Nu-s copil de 3 ani ca să nu-mi dau seama ceea ce se poate întâmpla, să mă joc cu un animal. Tigrul a venit exact ca fulgerul, m-a prins pe neaşteptatede braţ. Nu mi l-a smuls, dar practic mi l-a franjurat, mi l-a terminat. Tigrul nu a putut să rupă cu gura şi atunci a tras cu ghearele, degeaba îl lovea colegul meu în cap, că nu aveam ce să-i facă“, spune Marinel Cantoreanu, citat de brasovultau.ro.

Bărbatul este originar din Petroşani şi are un fiu de 17 ani. A lucrat mulţi ani la mină, iar după ce a fost disponibilizat a venit la Braşov să caute de lucru.

Era asistat social şi primea 125 de lei pe lună în schimbul unei munci în folosul comunităţii.

Starea de sănătate a bărbatului este acum stabilă şi s-a eliminat pericolul unei infecţii. Pacientul va mai avea însă nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

Mai multe