Înjunghiat în stradă de amantul soţiei. Totul, în faţa fiicei de 10 ani a victimei

2 iunie 2014 15:11   Național
Ultima actualizare:

Scene terifiante, duminică seara, pe o stradă din municipiul Suceava.  Un bărbat a fost înjunghiat sub ochii fiicei sale în vârstă de 10 ani după ce s-a întâlnit, pe stradă, cu soţia şi amantul acesteia. Furios că  soţul a avut tupeul să-i ceară femeii să se întoarcă acasă, amantul s-a năpustit asupra lui cu două cuţite.

Totul s-a petrecut în jurul orei 20.00, când Gheorghe Andrieş (39 de ani) a plecat împreună cu fiica de 10 ani în căutarea soţiei, care plecase de acasă de două săptămâni.

La un moment dat, ei au zărit-o pe femeie în timp ce se plimba pe o străduţă, la braţul altui bărbat. Gheorghe şi fetiţa au rugat-o pe femeie să se întoarcă acasă, moment în care amantul s-a înfuriat.

Florin Strapciuc (33 de ani) nu a stat foarte mult pe gânduri, a scos din rucsac două cuţite şi s-a năpustit asupra lui Andrieş, lovindu-l de mai multe ori. Speriată, micuţa a început să plângă, iar tatăl ei a încercat să fugă, dar a fost ajuns din urmă şi înjunghiat din nou de bărbatul furios.

Gheorghe Andrieş

După ce l-a pus la pământ, într-o baltă de sânge, Strapciuc l-a abandonat pe bărbat.

A luat-o de mână pe Ana Andrieş şi s-au făcut nevăzuţi. Au fost prinşi, o oră mai târziu, într-un sat din apropierea municipiului Suceava şi duşi la audieri. Florin Strapciuc le-a spus anchetatorilor că el nu a făcut altceva decât să se apere după ce soţul l-ar fi atacat. Deşi fapta a fost una extrem de violentă şi sângeroasă, Florin Strapciuc va fi cercetat în libertate de procurori.

"Eu am dat cu cuţitul ca să mă apăr. Soţul m-a atacat"

Florin Strapciuc, agresor

Mai multe