Intervenţie contracronometru! Unui mecanic de metrou i s-a făcut rău la staţia Pipera

5 noiembrie 2017 21:15   Național
Ultima actualizare:

Extenuarea se pare că şi-a pus amprenta asupra stării de sănătate a unui mecanic de metrou, care cu greu a putut să ajungă cu trenul la destinaţie, în staţia Pipera. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a primit îngrijiri medicale chiar în vagon sub ochii înspăimăntaţi ai călătorilor de pe peron. Medicii l-au consultat atent şi l-au dus de urgenţă la spital pentru investigaţii amănunţite.

Scene halucinante s-au derulat în faţa călătorilor bucureşteni, duminică seară, la staţia de metrou Pipera. Unui mecanic i s-a făcut rău, iar pasagerii au văzut cum medicii alergau bulversaţi pe peron pentru a ajunge la pacient. Din fericire, mecanicul a putut să aducă trenul în siguranţă în staţie. După minunte-n şir în care personalul medical a încercat să vadă ce s-a întâmplat cu bărbatul, acesta a reuşit să se ridice, dar a fost condus la ambulanţă şi dus de urgenţă la spital pentru a se stabili cu exactitate cauza acestei crize.

Din câte de pare, mecanicul a acuzat dureri puternice în piept, însă nu se ştie cu exactitate dacă ele pot fi puse pe seama extenuării sau a unei boli cronice.

Mecanicul a fost înlocuit, iar circulaţia în subteran a fost reluată imediat.   

Mai multe