Inundaţie în Bucureşti: Mai multe intersecţii şi mijloace de transport în comun, blocate!

25 iunie 2011 16:35   Național
Ultima actualizare:

Furtuna de sâmbătă care s-a abătut asupra Capitalei a dus deja la apariţia mai multor probleme în traficul rutier din Sectorul 3. Şase tramvaie de pe liniile 19 şi 40 fiind blocate pe Bd. 1 Decembrie 1918, în zona Poarta Faur 4. Acestea nu au mai putut înainta din cauza inundaţiilor.

"De la ora 15.10, în intersecţia 1 Decembrie cu Liviu Rebreanu, datorită apei acumulate pe carosabil, circulaţia tramvaielor 19, 23 şi 40 nu a mai fost posibilă.

Echipele de la Apa Nova şi RATB sunt la faţa locului şi procedează la evacuarea apei de pe carosabil. La ora 14.50, pe Bulevardul Pache Protopopescu, tot datorită apei circulaţia tramvaielor de pe linia 55 nu a mai fost posibilă în ambele sensuri". a precizat Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt în cadrul Regiei de Transport a Municipiului Bucureşti

"A plouat foarte tare şi într-un interval scurt de timp, iar canalizarea nu a mai făcut faţă. Echipele noastre sunt la faţa locului şi vor rezolva situaţia", a spus Epsică Chiru, director adjunct la Apa Nova.

Imagini trimise de Niculae Daniel din Bucureşti

Mai multe