Iohannis a stat departe de agitația Congresului PSD. Unde a fost surprins președintele

11 martie 2018 10:55   Național
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a vrut să stea cât mai departe de agitația Bucureștiului din acest weekend, iscată cu toată tevatura Congresului PSD. Și cum președintelelui nu prea îi plac aglomerația și situațiile stânjenitoare, a dat din nou o fugă până la schi.

Este dreptul lui, de altfel, iar Congresul PSD a fost strict problema internă a partidului. Și știm deja cu toții că președintele României este un mare împătimit al muntelui. El a fost surprins chiar de un turist român și a făcut publică imaginea în care l-a surprins pe șeful statului stând la coadă, zâmbitor.

„Companie selectă la schi...Hello Mr. Iohannis! S-a așezat, evident, la coadă. Și schiază foarte, foarte bine”, scrie turistul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Digi24, Klaus Iohannis obișnuiește să-și petreacă mini-vacanțele la schi pe pârtia de la Șureanu, unde a fost zărit de mai multe ori în această iarnă. De fiecare dată, el este însoțit de Carmen Iohannis și stă la coadă, în timp ce e supravegheat discret de agenții SPP. Pârtia de schi de la Șureanu este situată în așa-numita zonă „Elveția României”, la 82 de kilometri de Sebeș.

Mai multe