Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu

17 martie 2017 13:41   Național
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, vineri, 17 martie, decizia finală a instanţei prin care a pierdut casa din centrul Sibiului: ”Nu am nici un fel de problemă morală”.

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre sentinţa din 2015, în care se spunea că el nu a fost ”de bună credinţă” şi a făcut uz de fals în obţinerea casei, decizie care a rămas acum definitivă şi irevocabilă.

”Aceste lucruri nu sunt scrise în acea decizie şi pot să îi asigur pe toţi că nu am nici un fel de problemă morală. Fiind o decizie definitivă irevocabilă, ea va fi întrutotul respectată”, a spus președintele Iohannis, citat de news.ro.

”O decizie, dacă este definitivă şi irevocabilă, se aplică şi punct. Altceva nici nu cred că aş putea să adaug aici. Nu s-a schimbat nimic prin această decizie. Suntem exact unde am fost şi în toamna lui 2015, de când se respectă cu punct şi virgulă acea decizie”, a spus preşedintele, citat de aceeași sursă.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins irevocabil contestaţia în anulare la decizia Curţii de Apel Braşov, pe 22 februarie.

Mai multe