Ion Caramitru a emoționat 800 de medici la Ateneul Român

13 iunie 2017 17:44   Național
Ultima actualizare:

Oriunde apare stârneşte ropote de aplauze, sau chiar lacrimi. Maestrul Ion Caramitru a urcat pe scena Ateneului Român în faţa a 800 de medici.

Zilele trecute, una dintre cele mai importante clinici de Oncologie din țară a celebrat trei ani de la înființare. Cu această ocazie, la Ateneul Român a avut loc un eveniment organizat de conducerea clinicii private: directorul Cristina Berteanu şi general managerul dr. Claudiu Tronciu.

În Sala Mare a celebrei instituții culturale din București au venit să se bucure de grandiosul program artistic aproape 800 de invitați: cadre medicale, colaboratori dar și pacienți.

O prezență extrem de importantă a fost ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertaş, care s-a arătat impresionat de întregul spectacol.

Orchestra Medicilor ”Ermil Nichifor” dirijată de Iosif Ion Prunner, Ilinca Tomoroveanu (nepoata poetului Octavian Goga), dar și speranțele scenei: Antonio Nicholas Piculeață, Constantin Borodin, Ruben Ghidiceanu și Ștefan Pretuleac au oferit momente de excepție.

De departe, cel mai emoționant moment a fost cel oferit de maestrul Ion Caramitru. Deși întregul său moment a durat maximum 4 minute, a stârnit nu doar lacrimile, ci și ropote de aplauze.

Mai multe