Ipoteză şoc: Florentina a bătut-o pe Ioana? Ce spune testul poligraf

9 decembrie 2014 18:08   Național
Ultima actualizare:

Povestea Ioanei Condea a ţinut cu sufletul la gură sute de mii de oameni. Tânăra a ieşit din comă şi luptă acum pentru viaţa ei.

În acest timp, Florentina Tănase, prietena ei, s-a hotărât să spună tot adevărul despre ce s-a întâmplat în Germania.

A recunoscut că se prostituează, că Ioana ştia ce va face în Germania şi că Robert, soţul ei, a bătut-o timp de trei ore pe fată, până a băgat-o în comă.

Astăzi (n.r. marţi), pentru a demonstra că tot ce spune este adevărat, Florentina Tănase a făcut testul poligraf şi a răspuns la toate întrebările ce i-au fost puse. Principala suspiciune care planează acum asupra tinerei este aceia potrivit căreia chiar ea ar fi bătut-o pe Ioana, pe care era geloasă.

"Nu este adevărat că eu am bătut-o pe Ioana. Nu am atins-o. Este adevărat că eram geloasă, dar nu puteam să spun nimic, pentru că Robert mă bătea pe mine. Eu am declarat la poliţie tot ce a spus Robert, pentru că îmi e frică de el. Ar putea să mă omoare. În acea seară, mi-a dat şi mie câţiva pumni, pentru că i-am spus să nu o mai bată pe Ioana", a declarat fata, înainte de a face testul poligraf.

Iată întrebările puse la testul poligraf.

1. Ai înselat-o pe Ioana, în mod intenţionat, cu privire la faptul că nu va trebui să se prostitueze în Germania?

Răspunsul Florentinei: NU

2. In noaptea critică, ai agresat-o fizic pe Ioana, împreună cu Robert?

Răspunsul Florentinei: NU

3. Este adevărat că ai rezervat loc pentru întoarcerea Ioanei în România, dar ea a refuzat?

Răspunsul Florentinei: DA

Potrivit interpretărilor făcute de specialistul care a făcut acest test, toate răspunsurile Florentinei Tănase au fost sincere.

Mai multe