Irinel Columbeanu va fi executat silit pentru datorii?

11 octombrie 2013 12:03   Național
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a avut zile mai bune. Acum, îl caută portăreii. La Târgu Cărbuneşti, primarul a cerut insolvenţa fabricii lui pentru o datorie mai veche la bugetul local.

Milionarul a uitat să plătească impozitele la primăria din Târgu Cărbuneşti. Acum, edilul oraşului cere insolvenţa fabricii pentru a recupera cele aproape 2 miliarde de lei vechi datorie, adică circa 50.000 de euro, informează romaniatv.net.

„S-a pus poprire pe toate conturile, este vorba de firma TurboCim care acum 5 - 6 ani avea vreo 200 de angajaţi. S-a demarat deja, de vreo 2 săptămâni, procedura de insolvenţă. Sunt nişte bani care vin la bugetul local”, a explicat Mihai Mazilu, primarul oraşului, potrivit România TV.

Localnicii din Târgu Cărbuneşti regretă închiderea fabricii. "Era foarte bine, şi soţia mea a lucrat acolo. Şi ar fi bine dacă ar veni înapoi", a spus unul dintre ei.

Fabrica de materiale de construcţii a fost înfiinţată în urmă cu aproape şase ani. Aceasta însă nu mai funcţionează din primăvara anului 2009 din cauza problemelor financiare.

Mai multe