Își dă în judecată iubita care l-a părăsit cu o zi înainte de nuntă. Îi cere toate cadourile înapoi

28 august 2020 8:14   Național
Ultima actualizare:

S-a ales praful de iubire! Un bărbat din Botoşani şi-a dat prietena în judecată, după ce s-au despărţit cu doar o zi înainte de căsătorie. Bărbatul a muncit o perioadă în Italia şi este supărat că şi-ar fi cheltuit mare parte din bani pentru a-şi răsfăţa iubita şi pentru a organiza nunta.

Cei doi s-ar fi cunoscut în anul 2016, scrie botosaninews.ro. Cât timp a lucrat în Peninsulă, bărbatul ar fi trimis banii acasă. Mai mult, el i-a cumpărat femeii cadouri, i-ar fi plătit şcoala de şoferi, dar şi călătoria în Italia pentru a-l vizita. După ce tânărul a revenit în ţară, cei doi au hotărât să se căsătorească. El a cumpărat şi inelul de logodnă, a plătit avansurile la sală, muzică şi fotografi, invitându-şi prietenii şi toate rudele la starea civilă. 

Cu o zi înainte de eveniment, cei doi s-ar fi certat, după ce viitorul mire şi-a întrebat aleasa unde sunt banii trimişi din Italia. Supărat că a fost părăsit chiar înainte de nuntă, botoşăneanul şi-a dat în judecată iubita şi i-a cerut înapoi banii daţi pe cadouri, pe inel şi pentru şcoala de şoferi.

Acesta cere aproximativ 9.000 de euro pentru tot ce a cheltuit, plus 10.000 de euro - daune morale pentru ruşinea suferită. La rândul ei, tânăra a cerut şi ea în instanţă 10.000 de euro daune morale.

Mai multe