Îşi împrumută maşina necunoscuţilor, pe Internet

26 noiembrie 2012 17:30   Național
Ultima actualizare:

Clujeanul Victor Miron (27 de ani), un antreprenor care deţine un service auto, îşi împrumută , gratuit, maşina personală, celor interesaţi.

Tânărul a iniţiat la începutul anului trecut, alături de alţi 11 tineri, un site pe internet (www.usetogether.ro) de unde poţi împrumuta lucruri pentru o anumită perioadă. Astfel, fiecare utilizator postează pe site obiectele pe care este dispus să le împrumute gratuit celorlalţi membrii ai comunităţii. De fiecare dată când iei sau dai împrumut un obiect, primeşti calificative, în funcţie de cât de serios ai fost.

„Cel care are un obiect nu este obligat să ţi-l dea. El verifică ce calificativ ai, vede dacă eşti de încredere şi apoi îţi dă bunul", a explicat Victor.

O mare dovadă de încredere a dat chiar el, care a pus la bătaie maşina personală, o Skoda Octavia 2 care valorează aproape 7.000 de euro.

„Am deja mulţi prieteni pe platformă şi am dat-o unui prieten de încredere. A plecat o săptămână cu ea în Bulgaria. A fost totul în regulă, a adus-o înapoi în stare bună", spune Victor. Pe site se mai găsesc electronice, telefoane, cărţi, scule şi echipamente sportive.

Mai multe