Isterie provocată de coronavirus. A fost dată jos din avion pentru că a tușit

16 martie 2020 21:59   Național
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! O femeie care se afla într-o cursă Tarom, pe ruta București-Suceava, a fost dată jos din avion în această seară! Motivul a tușit și i-a băgat în sperieți pe pasageri, astfel că pilotul a decis să facă cale-ntoarsă.

Teama de coronavirus îți ia mințile! Pasagerii cursei Tarom RO807 București-Suceava, care a decolat în această seară, 16 martie, în jurul orei 19.00, de pe Aeroportul Otopeni, s-a întors din drum.

Asta după ce la bordul aeronavei s-a iscat un scandal monstru. O pasageră a început să tușescă, moment în care ceilalți s-au panicat și i-au cerut echipajului de bord să o dea jos, deși femeia le-a spus că este doar răcită.

Comandantul a decis să se revină pe poziție și s-a întors pe pistă. ”Zborul Tarom RO807 București-Suceava se întoarce din capătul pistei de decolare la poziția de îmbarcare cu pasager suspect care tușește puternic. Pasagerii vor fi debarcați, iar aeronava sterilizată”, a anunțat pilotul.

Femeia a fost testată rapid și nu are coronavirus

Potrivit huff.ro, femeia a fost obligată să coboare și un echipaj de la DSP a preluat-o de pe pistă, deși a refuzat controlul medical.

Imediat aeronava a rămas la sol pentru a fi dezinfectată, iar pasagerii au fost urcați în alt avion.

În jurul ore 20.43, avionul a decolat din nou. Pasagera care tușea a fost dusă la cabinetul medical din incinta aeroportului, acolo unde epidemiologii i-au făcut un test rapid și așa au aflat că aceasta nu are cornavirus.   

Mai multe