Italian cercetat după ce a ucis cu tractorul 14 oi ale unui cioban

23 aprilie 2015 18:16   Național
Ultima actualizare:

Un cetățean italian stabilit în județul Arad este cercetat penal, după ce ar fi ucis cu tractorul 14 oi gestante, pentru că turma unui cioban i-ar fi intrat pe terenul agricol pe care-l lucra, transmite corespondentul MEDIAFAX

Polițiștii arădeni au audiat, joi, un cetățean italian acuzat de un localnic din Sintea Mare că i-a ucis mai multe oi, după ce ar fi intrat intenționat cu tractorul în turma sa pentru că animalele i-ar fi călcat pe un teren agricol.

Conform polițiștilor, incidentul ar fi avut loc miercuri după-amiază, iar la scurt timp ciobanul a reclamat că cetățenul italian, care gestionează terenuri agricole în zonă, i-a omorât 14 oi gestante, în timp ce alte șase au fost rănite.

”Italianul ar fi intrat intenţionat cu tractorul în turma de oi, care se afla pe un teren agricol din localitatea Țipar. În cadrul cercetării la faţa locului, au fost găsite oile moarte și cele rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad.

Conform sursei citate, prejudiciul cauzat a fost estimat la 20.000 lei.

Italianul, care este acuzat de distrugere, susține că turma de oi i-a provocat în ultimii ani pagube însemnate după ce i-a călcat terenurile cultivate

Mai multe