ITM Suceava: Activitatea fabricii de cauciucuri unde a izbucnit incendiul ar putea fi suspendată

6 ianuarie 2012 10:03   Național
Ultima actualizare:

Reprezentaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava iau în calcul suspendarea activităţii fabricii de reşapare a cauciucurilor din satul sucevean Slobozia, unde în mai puţin de jumătate de an s-au produs două "evenimente periculoase".

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Ionuţ Creţuleac, a declarat, potrivit Mediafx, că incendiul izbucnit vineri dimineaţă la această fabrică este al doilea eveniment periculos înregistrat în mai puţin de jumătate de an după ce, în iunie 2011, a avut loc o explozie soldată cu doi morţi şi un rănit.

Şeful ITM Suceava a spus că o echipă condusă de şeful serviciului de securitate şi sănătate în muncă din cadrul instituţiei se află în zonă pentru a ancheta situaţia.

"Le-am spus să ia în calcul foarte serios posibilitatea sistării activităţii fabricii. Dacă există condiţii pentru sistarea activităţii să ia această decizie pentru că s-au produs evenimente periculoase într-un interval de timp scurt", a declarat Creţuleac.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la centrala termică a fabricii de cauciucuri din satul Slobozia din comuna suceveană Grăniceşti, iar în scurt timp focul s-a extins la depozitul de cauciucuri aflat în imediata apropiere, nouă echipaje de pompieri intervenind pentru lichidarea focului.ânteie care a aprins praful de cauciuc.

Citeşte şi:

UPDATE: Incendiu puternic la o fabrică de cauciucuri din judeţul Suceava - VIDEO

Mai multe