Iubita lui Dragnea, desfiinţată pentru ţinuta de la congresul PSD: «E potrivită pentru întâlnirea unei secte religioase!»

11 martie 2018 15:44   Național
Ultima actualizare:

Irina Alexandra Tănase (25 de ani) a fost "pata de culoare" a congresului PSD de sâmbătă (10 martie) de la Sala Palatului. Tânăra a venit la braţul premierului Viorica Dăncilă şi a ocupat un loc în primul rând. L-a urmărit peste tot prin sală pe Liviu Dragnea (50 de ani), cel care i-a pus pe deget un inel cu diamant şi i-a promis că o ia de soţie. Deşi ţinuta ei a fost cuminte, ba chiar "modestă", aşa cum au catalogat-o designerii, logodnica preşedintelui PDS a fost intens comentată şi nu doar din pricina hainelor.

Liviu Dragnea şi-a adus sâmbătă iubita la Congresul PSD, mişcarea sa fiind analizată pe toate părţile. Tânăra i-a purtat noroc, dacă ne gândim că el a fost reconfimat la cârma partidului social democrat. Aşteptată şi tratată ca o primă doamnă, Irina Tănase a stat în primul rând şi a aşteptat cuminte ca liderul partidului să termine discursul. În tot acest timp, blondina s-a întreţinut cu Carmen Dan, ministru de Interne, şi cu Gabriela Firea, primarul Capitalei. Nu a trecut neobservat diamantul de pe inelar, cum nici ţinuta, formată dintr-o bluză din material fluid şi o fustă roz- prăfuit, din ziua congresului nu a scăpat de ochiul vigilent al criticilor. 

"Ca total nu arata rău, mai ales că are o siluetă frumoasă, însă ținuta nu este potrivită pentru eveniment. Mă deranjează modestia foarte căutată, care mă duce cu gândul la un outfit gândit mai degrabă pentru întâlnirea de duminică a unei secte religioase. Materialul bluzei pare ieftin și nu se potrivește cu cel al fustei, mult mai plin. În rest, e de apreciat discreția machiajului, a manechiurii și a bijuteriilor", ne-a explicat Catinca Zilahy, designer vestimentar. 

Irina Alexandra Tănase şi Liviu Dragnea au lucrat iniţial împreună, ea fiind asistenta lui personală. După divorţul de Bombonica, din 2016, liderul PSD a fost consolat de blonda, care astăzi i-a cucerit inima. Omul politic a anunţat sâmbătă că va urma cât de curând şi o nuntă.   

Mai multe