Iubita lui Dragnea, rochie inspirată din garderoba ducesei Meghan Markle

27 august 2018 13:23   Național
Ultima actualizare:

Irina Tănase, 26 de ani, s-a pregătit ca la carte pentru nunta fiului său vitreg, care este cu trei ani mai mare decât ea. A căutat idei de ținute și s-a oprit la trei rochii, pe care le-a schimbat peste zi. Una dintre ele este inspirată din garderoba ducesei Meghan Markle.

Așa ceva nu s-a mai pomenit! ”Socra mare” a fost domnișoară de onoare la nunta fiului vitreg.

Vorbim despre Irina Tănase, viitoarea soție a lui Liviu Dragnea (55 de ani), care și-a însurat ieri feciorul. Pe Valanetin Dragnea (29 de ani), care manevrează afaceri de 20 de milioane de euro.

Acesta și-a unit destinele cu Gina Tătulescu și ea mai mare cu doi ani față de ”soacra” blondină, care i-a ținut trena.

Ca să le închidă gura răutăcioșilor, Irina s-a străduit să adopte ținute cât mai cuminți. Ba chiar, la cununia civilă a apărut într-o rochie inspirată din garderoba Ducesei Sussex Meghan Markle. Este vorba despre rochia midi, blue navy, cu care am văzut-o pe soția prințului Harry în seara de dinaintea nunţii.

Rochia costă în magazin 1.350 de lire

Creația poartă semnătura designerului Roland Mouret, costă 1.350 de lire sterline, dar e posibil ca iubita liderului PSD să și-o fi făcut la croitoreasă.

La cununia religioasă, oficiată la capela Palatului Snagov, iubita tinerică a lui Liviu Dragnea a ales o rochie în negru și roz. Și asta pentru că rozul a fost ales pentru ținutele domnișoarelor de onoare.

La petrecerea care a urmat la Palatul Snagov, blondina s-a afișat într-o rochie lungă, din voal, verde smarald. Bombonica Prodana, mama ginerelui, nu a fost prezentă, însă, la cununia civilă oficiată de Gabriela Firea.

Liviu Dragnea și fosta soție au divorțat în 2015, iar gurile rele spun că motivul a fost sexoasa Cătălina Ștefănescu, pe care a cunoscut-o în 2012 la o petrecere. În același an, a devenit membră PSD, iar după alți patru ani, fără a avea experiență politică, a fost trecută pe listă la alegerile parlamentare din partea PSD și a ajuns deputat.  

Mai multe