Iubitul turc al Larei Şaban neagă implicarea în uciderea femeii

31 mai 2012 18:03   Național
Ultima actualizare:

Huseyn Sipahi, iubitul turc al Larei Şaban, neagă orice implicare în moartea femeii. “Nu sunt vinovat!”, a declarat bărbatul în exclusivitate pentru Antena1.

Miercuri, în ziua în care femeia a fost înmormântată, la Istanbul a fost termen în procesul de paternitate intentat de Lara Şaban. Politicianul turc neagă orice legătură de rudenie cu fetița de 3 ani.

Procurorii sunt convinşi că vinovaţii sunt deja în spatele gratiilor. Gilberto Şaban, fratele femeii neagă însă cu vehemenţă că el a fost cel care i-a luat viaţa tinerei. Susţine în cotinuare că a fost un simplu martor al unui asasinat comandat chiar de omul de afaceri turc.

Pentru a-şi dovedi nevinovăţia, a cerut să fie supus unui test poligraf. Câteva rude spun că bunăstarea Larei a devenit un motiv de scandal şi de invidie în familie. Cu toate că Lara îi ajuta, fratele nu s-ar fi mulţumit doar cu banii pe care îi trimitea femeia.

Conform Antena1, cei 122 de mii de dolari pentru care Gilberto Şaban şi-a ucis sora vor ajunge la copila de 3 ani a femeii. Banii vor fi depuşi într-un cont pe numele fiicei de 3 ani a Larei Şaban. Banii însă vor fi ridicaţi de tatăl din acte al copilei şi totodată tutorele legal, care urmează să ajungă luni în România pentru a o lua pe fetiţă în Turcia.

Mai multe