Jaf demn de filmele de la Hollywood în Capitală! Un hoț a intrat în locuință coborând cu frânghia de pe acoperișul blocului

18 septembrie 2020 19:26   Național
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au pătruns într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, furând mai multe bunuri din respectiva locuință, unul dintre ei coborând pe frânghie de pe acoperişul blocului, exact ca în filme.

Aceștia au imobilizat-o pe persoana care se afla în casă şi au furat bunuri şi bani în valoare de 13.000 de lei, spunându-i ulterior victimei că sunt polițiști.

Jaf ca în filme în sectorul 2 al Capitalei

Potrivit Poliției Capitalei, vineri, 18 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității au dus la audieri doi bărbați suspectați de tâlhărie calificată. Ulterior, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.Conform sursei citate, în 29 iunie unul dintre bărbați a pătruns într-un apartament din sectorul 2, profitând de faptul că ușa era deschisă. Totodată, celălat ar fi pătruns concomitent în locuință coborând în rapel pe o frânghie fixată pe acoperișul blocului. Cei doi ar fi imobilizat pe un bărbat care locuia în respectivul apartament, după ce ar fi pretins că sunt polițiști, informează hotnews.

Mai multe