Jale mare în Dolj, la înmormântarea copiilor ucişi de tată. Mama lor a fost la un pas de leşin

6 iulie 2013 12:58   Național
Ultima actualizare:

Durerea fără margini, astăzi, în comuna doljeană Leu. Alexandra și Andrei, cei doi frați, care și-au pierdut viața sub roțile unui tir au fost conduși pe ultimul drum de sute de localnici.

Magda Roşu, mama copiilor, a fost la un pas să leşine în momentul în care truprile micuților au ieşit pe poartă. Sfîşiată de durere femeia şi-a strigat încontinuu copiii. „Alexandra, Andrei. Mămică cui mă lasați? De ce Doamne au murit îngerașii mei", a strigat mama copiilor.

Femeia care a trăit la telefon ultimele clipe de viaţă ale copiilor săi. Bărbatul a sunat-o când gonea pe şosea, i-a spus că o iubeşte, dar că nu o să îşi mai vadă niciodată copiii. Magda Roşu a povestit că a auzit la telefon o bubuitură, iar după aceea legătura s-a întrerupt. Bărbatul a intrat cu maşina sub roțile unui tir. Mama copiilor ucişi intenţionat de tatăl lor a mers la sicriul bărbatului şi a strigat în gura mare un singur lucru: „Ce le-ai făcut îngeraşilor mei?".

Cei doi frați au fost conduşi împreună pe același drum. Sicriul tatălui a fost pus într-o altă maşină. „Băiatul meu a avut un moment de rătăcire. Nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a spus doar că s-a certat cu soția. Cristi îşi iubea copilașii ca pe ochii din cap", a declarat cu lacrimi în ochii tatăl lui Cristian Roşu.

Ocupanţii automobilului nu au avut nicio şansă la impactul cu tirul

Alexandra era elevă în clasa a VIII-a şi încheiase anul cu media 8,38, iar Andrei era la grădiniță. „Nu înțeleg de ce şi-a omorât îngeraşii. El se ocupa de ei tot timpul. Fata era cuminte, iar băiețelul toată ziua stătea cu tatăl", a spus Maria Celaru.

Ce dramă! A auzit la telefon cum soţul îi ucide copiii

Un tată şi-a ucis intenţionat copiii: a intrat cu maşina sub un tir!

Mai multe