Jenant! Gabriel Leș, ministrul apărării, verifica telefonul în timpul onorului

5 martie 2019 13:03   Național
Ultima actualizare:

Gabriel Leș, ninistrul apărării, a participat la întoarcerea militarilor români din Afganistan. Soldații din Batalionul 812 Infanterie ”Șoimii Carpaților” i-au dat onorul, dar ministrul era cu ochii în telefonul mobil. Cei prezenți au făcut și o glumă: demnitarul juca Candy Crash.

Ministrul apărării, Gabriel Leș, a fost surprins într-o postură deloc onorantă, în weekend, la Bistrița. Gabriel Leș butona telefonul atunci când, prin fața sa, militarii întorși din Afganistan îi dădeau onorul, scrie bistriteanul.ro.

Gabriel Leș a participat sâmbătă (2 martie), la Bistrița, la ceremonia care a marcat întoarcerea din Afganistan a militarilor din Batalionul 812 Infanterie „Șoimii Carpaților”. În timp ce aceștia îi dădeau onorul, ministrul apărării a fost surprins că își verifica telefonul. Cei prezenți au făcut și o glumă: demnitarul juca Candy Crash.

Gabriel Leș se află la al doilea mandat de ministru al Apărării și nu a făcut serviciul militar.

Cei peste 400 de militari s-au aflat în misiune în Afganistan în perioada august 2018 – februarie 2019 și au executat, în cooperare cu forţele de coaliţie internaţionale şi Forţele Naţionale Afgane de Securitate şi Apărare, misiuni specifice de menţinere a păcii, de reconstrucţie post-conflict, asistenţă umanitară în sprijinul populaţiei afgane şi au menţinut dialogul cu autorităţile şi liderii locali, scrie digi24.ro.

Mai multe