Judecătorul de la "MasterChef" suferă de o boală psihică!

4 decembrie 2014 22:50   Național
Ultima actualizare:

Verdict dur în cazul magistratului piteştean Gabriel Apostol, care a devenit cunoscut după ce a participat la concursul MasterChef de la PRO TV. Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat din funcţia de judecător până în februarie 2016 pe motiv că suferă de o boală psihică.

“Soţia mă crede un pic dus cu capul”, spunea zâmbind judecătorul în ediţia trecută a emisiunii MasterChef. Şi asta după ce femeia, magistrat şi ea, l-a reclamat la Poliţie pentru lovire, distrugere şi furt. După câteva luni însă supărările au trecut, iar soţia l-a iertat, mai ales că au doi copii de crescut. Numai că asta nu a fost singura ieşire violentă a judecătorului.

S-a bătut cu doi poliţişti într-o benzinărie

Fostul şef al Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Piteşti a intrat în atenţia CSM încă din luna octombrie a anului trecut, în urma conflictului pe care magistratul l-a avut cu doi poliţişti, într-o benzinărie de pe Autostrada Piteşti - Bucureşti. Judecătorul a fost încătuşat atunci de politişti, după ce i-a făcut pe aceştia “miliţieni”. Puţin timp mai târziu, judecătorul Apostol s-a făcut din nou “remarcat”. A făcut un scandal monstru într-un magazin de bricolaj din Piteşti, de unde a plecat furios cu un angajat pe capota maşinii sale. Toate acestea i-au adus o anchetă şi suspendarea din magistratură până în februarie 2016.  Iar articolele invocate de CSM se referă la suspendarea din funcţie a unui judecător “când suferă de o boală psihică, care îl împiedică să-şi exercite funcţia în mod corespunzător”.

Vedetă la bucătărie

Gabriel Apostol a participat în primăvară la show-ul MasterChef, pentru a-i demonstra soţiei sale că poate obţine şorţul. Magistratul a ţinut să precizeze că „judecă infractori şi borfaşi, pe care îi bagă la pârnaie”.  El a mărturisit ca profesia lui este una cât se poate de dură, aşa că refulează în bucătărie, unde găteşte pentru cele două fetiţe ale sale.

Mai multe