Kaufland va despăgubi o fostă angajată cu 100.000 de lei

21 aprilie 2019 19:39   Național
Ultima actualizare:

Sentinţă definitivă! Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat într-un dosar în care o fostă casieră dintr-un magazin Kaufland din Arad a solicitat daune morale pentru traumele suferite după un accident de muncă.

În seara de 22 noiembrie 2013, casiera era la serviciu şi a primit sarcină de la şef să plaseze la raft marfa din returul de la casele de marcat. În timp ce aranja produsele, un coleg a lovit scara cu transpaleta electrică şi femeia a căzut pe piciorul drept, suferind o fractură de calcaneu, urmată de complicaţii. În 2016, casiera a fost operată din nou, scrie adevarul.ro.

Pentru că durerile persistau, femeia a deschis proces. Ea a arătat că „prin fracturarea calcaneului, generând dureri ireversibile, este evident că i s-au alterat condiţiile de viaţă, că nu mai poate contribui la bunăstarea familiei şi că i s-a alterat posibilitatea de a participa la viaţa socială, neputând purta încălţăminte cu toc sau exercita sporturi de agrement”. Magistraţii au obligat retailerul să-i plătească femeii 100.000 de lei.

Mai multe