Klaus Iohannis, despre Gabriel Oprea: „Se creează o falsă problemă”

22 septembrie 2016 15:21   Național
Ultima actualizare:

În 22 septembrie este Ziua Internaţională fără maşini, iar președintele Klaus Iohannis a acceptat să pedaleze, pentru o cauză umaniatară. Nu a ratat ocazia să îl atace pe Gabriel Oprea.

Imagini inedite cu presedintele au fost suprinse, joi, 22 septembrie, în zona Baneasa. Iohannis a participat la campania ”Pedalăm pentru Invictus 2017”, demarată de Asociația Povestașii și Invictus România.

”Scopul acestui eveniment este strangerea de fonduri pentru a-i sprijini pe militarii români răniți în teatrele de operațiuni din Afganistan să participe la Jocurile Mondiale Paralimpice – Invictus Games 2017 (Toronto, Canada)” , a transmis Administrația Prezidențială.

Deși venise pentru un motiv nobil, îmbrăcat lejer, în tricou, Klaus Iohannis a făcut și declarații despre votul din Senat în cazul Gabriel Oprea. ”Se creează o falsă problemă în privința imunităților, problema este doar la foști și actuali miniștri”, a spus președintele, adăugând că este dispus să discute inclusiv despre imunitatea președintelui.

Șeful statului a mai spus că votul în cazul lui Gabriel Oprea arată ”foarte, foarte clar că este nevoie de o reînnoire și de o curățare a clasei politice”.

Mai multe