Klaus Iohannis, despre Tăriceanu: „Creează impresia că e puțin obsedat”

3 noiembrie 2017 8:43   Național
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a fost în vervă joi, 2 noiembrie, când a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația actuală din România și despre riscurile pe care le presupun noile măsuri fiscale ale Guvernului Tudose. Într-o convorbire cu jurnaliștii, și-a exprimat însă și opinia cu privire la Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele României a ținut să precizeze nu-i mai acordă prea multă atenție liderului ALDE, care „creează impresia că e puțin obsedat” de ideea unui „stat paralel” și de așa-numitele abuzuri ale Justiției, menționează Adevărul.

„În România nu există nici forţe oculte, nici forţe subterane, şi, cu certitudine, nu există în România un stat paralel. Să ştiţi că o vreme am mai urmărit declaraţiile domnului (n.r. - Călin Popescu-Tăriceanu) menţionat de dumneavoastră, care a fost şi prim-ministru, a avut abordări câteodată interesant de urmărit. Dar, de la o vreme încoace, credeţi-mă, nu mai urmăresc afirmaţiile acestui domn, fiindcă au devenit din ce în ce mai ciudate. Câteodată se creează impresia că este puţin obsedat. Or, persoane puţin obsedate nu fac bine politicii“, a declarat președintele României.

Klaus Iohannis susține că Tăriceanu a început să lanseze atacuri tot mai dure mai ales de când are probleme cu legea: „Și culmea, aceste abordări foarte ciudate au apărut cu intensitate de când procurorii l-au deferit Justiției pe acest domn”.

Mai multe