Klaus Iohannis, la "Vrei să fii milionar?" în Germania

24 februarie 2015 20:26   Național
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a ajuns subiect de întrebare la ediţia din Germania a emisiunii "Vrei să fii milionar?". Întrebarea despre preşedintele României este de 16.000 de euro.

Klaus Iohannis l-a pus în dificultate pe un concurent care a participat la emisiunea "Vrei să fii milionar?" din Germania. Neamţul a primit, când a ajuns la suma de 16.000 de euro, o întrebare legată de preşedintele României Klaus Iohannis, la care nu a ştiut să răspundă. Cu alte cuvinte, întrebarea "Klaus Iohannis a devenit de puţin timp preşedintele...?", a avut patru variante de răspuns:

a. Clubului de fotbal Bayern Munchenb. Bundesrat-ului (Consiliul Federal)c. Romanieid. Statiei Spatiale Internationale

Potrivit site-ului reportervirtual.ro, concurentul nu a ştiut cine este Klaus Iohannis, motiv pentru a apelat la ajutorul publicului.

Klaus Iohannis, preşedintele României de trei luni

Klaus Iohannis a devenit preşedintele României în luna noiembrie a anului trecut, când a câştigat alegerile cu 54,43% din voturi. La alegerile prezidențiale din noiembrie 2014 Klaus Iohannis l-a învins pe Victor Ponta (PSD), premierul în funcție la acea vreme.El a fost învestit în funcţie la data de 21 decembrie, când s-a încheiat mandatul fostului preşedinte Traian Băsescu.Klaus Iohannis este al cincilea președinte al României. Este al patrulea președinte de origine germană din Europa de Est, în perioada post-comunistă, după Rudolf Schuster (Slovacia) și Pál Schmitt și Ferenc Mádl (Ungaria).

Mai multe