Klaus Iohannis va pleca în concediu la Neptun

30 iulie 2015 13:21   Național
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis va intra, săptămâna viitoare, în concediu de odihnă. Potrivit unor surse politice citate de Mediafax, șeful statului ar urma să-și petreacă vacanța la vila de protocol de la Neptun.

Iohannis va avea la dispoziţie, la Neptun, şi un birou, de unde va putea să lucreze. Mai mult, preşedintele a fost invitat în 15 august la ceremoniile de la Constanţa, prilejuite de Ziua Marinei. Şeful statului nu a confirmat, până în acest moment, participarea.

Este al doilea concediu pe care îl ia Klaus Iohannis de la preluarea mandatului, după ce, în luna aprilie, preşedintele a plecat în vacanţa de Paşte în Portugalia, alături de soţia sa, Carmen.

Ultima dată în acest an, preşedintele Klaus Iohannis a fost la Neptun în 13 iunie, când a împlinit 56 de ani. El mersese la Neptun, la vila de protocol din staţiune, și în 3 iunie, atunci aflându-se pentru prima dată pe litoralul românesc după ce a devenit șef al statului.

Neptun a fost stațiunea preferată a fostului președinte Traian Băsescu. În cei zece ani de mandat, acesta a fost prezent la Neptun în fiecare vară.

Şi premierul Victor Ponta a intrat în concediu de odihnă de miercuri, urmând să se întoarcă pe data de 9 august. El preciza, marţi seara, la B1Tv, că va pleca din ţară, împreună cu familia, dar nu în Turcia.

Deşi nu a precizat destinaţia, premierul a fost surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alături de fiul său, potrivit unei imagini postate pe reţeaua de socializare Facebook.

Mai multe