L-a trosnit pe poliţistul care o apăra de soţul bătăuş

7 noiembrie 2017 18:56   Național
Ultima actualizare:

Opt luni de închisoare cu suspendare! Aceasta este pedeapsa primită de o ieşeancă pentru ultraj, după ce a agresat un poliţist care încerca să o apere de soţul care o bătea. Deşi ţipa de durere în urma pumnilor încasaţi, femeia a sărit în apărarea bătăuşului căruia poliţistul se pregătea să-i pună cătuşele.

Şi bătută, şi condamnată, şi cu banii luaţi! Cristina Oana Stratulat, agresată des de soţul violent, s-a ales, pe lângă pedeapsa cu suspendare, şi cu obligaţia de a-i plăti 3.000 de lei poliţistului pe care l-a lovit. Sentinţa instanţei este definitivă, scrie adevarul.ro.Episodul neverosimil s-a derulat la Iaşi, în noaptea de 7 spre 8 iunie 2014, în jurul orei 2.30. Un taximetrist a sesizat Poliţia întrucât o femeie este lovită în mod repetat, “ţipând de durere”. Poliţiştii au sosit repede şi au aflat că agresorul nu este altcineva decât soţul femeii.

După ce a scos-o pe Cristina Stratulat din mâinile individului violent, unul dintre poliţişti a fost lovit peste faţă de femeie. Fără să se potolească, soţul a devenit şi el agresiv cu poliţiştii. În timp ce bărbatul era pus la pământ, nevasta a sărit în apărarea sa, trăgându-i pe poliţişti de hai­ne.

Mai mult, femeia l-a lovit din nou pe poliţist în zona feţei, fiind imobilizată şi transportată la secţie, unde a continuat să fie agresivă.

Agentul a suferit vânătăi şi zgârieturi, obţinând şi un certificat medico-legal.În timpul procesului, Cristina Stratulat a recunoscut fapta şi a beneficiat, din acest motiv, de o reducere a pedepsei.

“Inculpata Stratulat Oana Cristina declară că recunoaşte, fără rezerve, fapta pentru care a fost trimisă în judecată, că nu solicită administrarea altor mijloace de probă, cu excepţia eventualelor înscrisuri, manifestându-şi totodată acordul pentru a presta muncă în folosul comunităţii”, se arată în motivarea judecătorilor.

Mai multe