La 14 ani, obligată de vecini să facă sex cu 50 de bărbaţi

16 noiembrie 2012 17:40   Național
Ultima actualizare:

Un an de teroare. Prin asta a trecut o adolescentă de 14 ani din Iaşi care a fost violată de trei vecini şi apoi obligată să facă sex pe bani cu peste 50 de indivizi. Torturată, bătută şi arsă cu ţigara, fata nu a îndrăznit să spună nimănui pentru că cei trei proxeneţi au ameninţat că îi omoară părinţii şi frăţiorii.

Coşmarul fetei a început în vara anului 2011, când a fost ameninţată cu un cuţit şi băgată cu forţa în casa unui vecin din sat. Trei bărbaţi aflaţi înăuntru au lovit-o cu bestialitate şi au violat-o ore în şir.

Au ameninţat-o apoi că dacă va spune cuiva o vor omorî atât pe ea cât şi pe frăţiorii ei mai mici şi pe părinţi. Cele trei bestii au chemat-o apoi, în mai multe rânduri, prin intermediul unui copil trimis la poarta casei părinţilor, şi au continuat s-o abuzeze sexual.

Mai mult, s-au gândit să scoată şi bani de pe urma fetei şi au obligat-o să se prostitueze timp de mai bine de un an, într-o clădire situată la poalele unei mânăstiri. În tot acest timp, fata a ajuns să aibă relaţii sexuale cu cel puţin 50 de bărbaţi.

Fiecare plătea în jur de 50 de lei pentru o partidă de sex, bani care ajungeau direct la proxeneţi. În cele din urmă, adolescenta n-a mai suportat umilinţa şi i-a mărturisit totul mamei sale, care a mers cu ea la poliţie. În timpul audierilor, fata a leşinat de mai multe ori rememorând calvarul prin care a trecut.

Ea este consiliată acum de psihologi, dar experţii spun că îi va fi aproape imposibil să-şi revină după drama trăită. Doi dintre cei trei traficanţi, Ştefan Loredan Enasel şi Ciprian Ioan Arghir au fost arestaţi preventiv, în timp ce, al treilea proxenet nu a fost încă identificat. Aceştia au vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani.

Mai multe