La ce a poftit Boureanu imediat după ce a fost eliberat din arest

13 august 2017 19:43   Național
Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia lui Cristi Boureanu, care a fost eliberat vineri, 11 august, din arest. Fostul politician a fost vizitat acasă de către tată şi frate, dar şi de câţiva prieteni apropiaţi. Iubita i-a pregătit mâncare de legume.

”Nu trebuia să facă la vârsta lui aşa ceva”, a spus tatăl lui Cristian Boureanu (44 de ani), în iunie, la scurt timp după ce a aflat că fiul său a fost încătuşat şi dus în arestul Central al Poliţiei Capitalei. Şi-a mustrat fiul, însă bătrânul a fost cel care a suferit enorm după altercaţia cu poliţistul de la rutieră.

Vineri (n.r.: 11 august), când afaceristul a fost eliberat, seniorului i s-au umplut ochii de bucurie, aşa că împreună cu fiul său mai mic, Sorin (40 de ani), a pornit spre casa aflată în Sectorul 6 a feciorului său. Revederea a fost emoţionantă, însă atmosfera s-a înveselit după ce câţiva prieteni apropiaţi au venit să-l salute şi să-i ureze ”bine ai venit acasă!”.

Laura Dincă, iubita lui Boureanu, nu doar că l-a întâmpinat la poarta penitenciarului Rahova, ci s-a ocupat ca locuinţa să fie în ordine şi să aibă pe masă cele mai bune mâncăruri, cărora fostul politician le-a dus dorul în arest. În special, ciorbiţă şi mâncărică de legume, având în vedere că afaceristul încă mai are probleme cu dantura şi, în plus, a ţinut postul Sfintei Mării. Persoana pe care eliberarea lui Boureanu a lăsat-o indiferentă este chiar fosta nevastă, Irina Boureanu.

”Subiectul nu mă interesează. Vom avea proces în toamnă”, a spus mama Ioanei, care se luptă în instanţă pentru a-i aproba pensia de întreţinere de 8.000 de lei pentru fiica lor, Ioana. 

Dosar pentru ultraj 

In seara zilei de 9 spre 10 iunie, Cristian Boureanu a fost în centrul unui scandal în trafic. Însoţit de iubita lui, Laura Dincă, şi de şoferul care conducea limuzina, fostul politician a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere. Somat să prezinte actele. Lucrurile au degenerat rapid, iar până la injurii a mai fost un singur pas. 

Mai multe