La doar 11 ani, vinde picturi cu peste 100.000$. Sunt incredibile!

5 mai 2016 17:55   Național
Ultima actualizare:

În urmă cu 20 de ani, pe când era elevă, Alexandra Nichita și colegii ei au explorat la ora de artă diverse tehnici de pictură și armonizare a culorilor. Diferența dintre lucrările Alexandrei și cele ale colegilor ei de clasă a fost că picturile sale erau atât de valoroase încât se puteau vinde cu peste 100.000 de dolari.

Deși avea doar 11 ani pe atunci, se poate spune că Alexandra Nichita a luat cu asalt lumea artei, potrivit Huffingtonpost.com. Criticii de artă i-au comparat lucrările cu cele ale marelui Pablo Picasso, însă Alexandra le-a mărturisit tuturor că nu încerca să adopte stilul artistic al niciunui pictor.

„Nici măcar nu știam cine a fost Pablo Picasso. Doar mă distram și am început să pictez astfel deoarece am vrut să fiu diferită”, a declarat Alexandra. Ea are acum 30 de ani și este și mămică, iar mass-media deja au supranumit-o „micuța Picasso”.

De-a lungul carierei sale artistice, ea a afirmat că nu s-au schimbat prea multe. De asemenea, când era copil, colegii ei de școală nu puteau înțelege devotamentul ei pentru artă. „Într-un fel, pot spune că eram puțin o proscrisă.” Totuși, ea nu regretă că în toți acești ani a făcut numeroase sacrificii și a ales arta înaintea oricărui alt domeniu al vieții sale. Îi pare într-un fel rău că nu s-a putut bucura mai mult de copilărie și de viața de adolescentă, dar a fost alegerea ei în cele din urmă.

„Nu am avut niciodată sentimentul că sunt forțată să fac ceva. Am făcut singură alegerea”, a mărturisit Alexandra. Și cu siguranță alegerea ei a fost răsplătită...la propriu. „Cea mai scumpă pictură pe care am vândut-o cred că era în valoare de vreo 400.000 de dolari.” Ea este mulțumită că își poate folosi talentul nu doar pentru a-și realiza un trai foarte bun, dar și pentru a le oferi membrilor familiei ei tot ce este mai bun.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe