Le-a dărâmat casa cu tirul

16 iulie 2014 17:53   Național
Ultima actualizare:

Nu mai eşti în siguranţă nici în propria locuinţă! O familie din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Arad, s-a trezit cu un tir în casă. Şi într-o comună din Ialomiţa, un bărbat infirm care se afla în curtea casei a fost lovit în plin de un autoturism scăpat de sub control.

Panică, miercuri seara, pentru o familie din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Arad. În jurul orei 18.00, oamenii se uitau la televizor când au auzit o bubuitură puternică şi toată casa s-a zguduit din temelii. Când au ieşit afară să vadă ce s-a întâmplat, au rămas înmărmuriţi.

Un tir scăpat de sub control le-a intrat în curte şi le-a dărâmat bucătăria de vară. Şoferul susţine că totul s-a petrecut din vina şoferului unui alt camion, care venea din sens opus.

A derapat din cauza ploii torențiale

Într-o curbă, acela a pus frână şi a derapat din cauza ploii torenţiale, iar remorca a ajuns pe contrasens. ”Şoferul tirului s-a trezit cu remorca în faţă şi, ca să evite impactul, a tras brusc de volan. A ajuns în curtea unei case, le-a dărâmat o cameră şi s-a oprit în alt zid”, a povestit un martor. Nimeni nu a fost rănit, însă casa oamenilor a fost distrusă. Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cine este vinovat pentru accident şi cine va trebui să-i despăgubească pe proprietarii casei. Tirul era încărcat cu cereale şi venea de la Constanţa. Din cauza accidentului traficul a fost blocat pe un sens mai bine de o oră, timp în care o macara a ridicat camionul avariat.

Spulberat de o maşină în faţa casei

Accident asemănător şi în localitatea Cosâmbeşti, din Ialomiţa. Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de o maşină, în timp ce se afla în faţa casei sale. În urma impactului, bărbatul, infirm de un picior, a fost prins între gard şi autoturism. Până la sosirea ambulanţei, sătenii l-au scos de sub maşină. Bărbatul lovit s-a ales cu mai multe coaste rupte şi a fost trasportat la spital. Şoferul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală. El a făcut o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un gard, s-a răsturnat şi s-a oprit în casa victimei.

Mai multe