Leii lui Nuţu Cămătaru au avut musafiri. Iată cine a venit să-i vadă!

2 martie 2013 13:53   Național
Ultima actualizare:

Paula Iacob, avocata lui Nuțu Cămătaru, și Marius Marinescu, inițiatorul legii privind protecția animalelor, au ajuns la Grădina Zoologică Bucov, pentru a vedea deja celebrii lei și urși. După cum a declarat, Paula Iacob chiar a venit expres la cererea clientului său, Nuțu Cămătaru, informează rtv.net.

„Aceste animale au fost luate din mediul în care au crescut. Nu sunt acele animale pe care le-am cunoscut la Nuțu. Leii parcă se uitau la noi căutându-l pe stăpân”, a declarat Paula Iacob la RTV.

„Primul lucru care m-a întrebat Nuțu Cămătaru a fost ce fac animalele. Nu l-a interesat soarta lui, așa cum orice inculpat ar face-o”, a subliniat Iacob.

Avocata și Marius Marinescu au hrănit urșii cu câteva mere. Însă, leii nu s-au atuns de carnea tocată primită de la musafiri. Îngrijitorii grădinii zoologice au explicat că leii nu consumă carne de pui pe care au primit-o în dar, pentru că le place doar cea de cal.

A fost însă și criticată de Kuki Bărbuceanu, coordonator de proiecte la organizația Vier Pfoten, care a coordonat preluarea animalelor de la Nuţu Cămătaru. „Singura legătură a doamnei Paula Iacob cu aceste animale este haina de blană pe care o poartă”, a spus acesta, pentru rtv.net.

Mai multe