Leonard Doroftei e dezamăgit: „Eram un zeu, acum sunt persona non grata”

29 august 2017 22:41   Național
Ultima actualizare:

Leonard Doroftei a vorbit marți, 29 august în cadrul unei emisiuni în direct, despre situația disperată în care a ajuns după ce afacerea sa a fost pusă în pericol de o decizie a oficialilor din orașul său natal.

Din cauza riscului seismic pe care îl prezintă clădirea în care campionul deține un local, Leonard Doroftei este obligat să o evacueze, dar fără a i se oferi o alternativă. Fostul boxer a vorbit în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, despre situația în care a ajuns și ce dorește de la autorități:

„Sunt toți banii mei, pe care i-am strâns prin muncă. N-am jucat la Loto, n-am făcut cămătării. Sunt bani munciți. acum, după o grămadă de ani, hai să îl dăm afara pe om. Nu mă suspendă ca să reabiliteze blocul, ci mă dă afară. Nu vreau să mă agăț de această afacere, dar e munca mea, sunt banii mei [...]. eram zeu în Ploiești, acum sunt persona non grata.”

„Tot centrul orașului, sunt o grămadă clădiri care sunt în pericol să cadă. De ce nu vă uniți să faceți treaba asta? V-a picat pe mine? Am de plătit, plătesc taxe la stat și sunt bani mulți”, a mai adăugat Leonard doroftei.

„Mă gândesc să lupt, nu să plec [...]. sunt campionul mondial, sunt imaginea orașului Ploiești și vreau să găsiți soluția prin care eu să nu plec, nu se poate aici? Nu-i nicio problemă, dați-mi în altă parte. N-am vrut să par un tupeist, un nesimțit. M-am bătut pentru orașul ăsta. Am scos lumea în stradă, i-am făcut fericiți. mai avem câțiva sportivi”, a declarat plin de amărăciune fsotul boxer, la Kanal D. 

Mai multe