Liderul clanului Duduianu a murit după ce i s-a făcut rău în pușcărie

2 octombrie 2018 12:30   Național
Ultima actualizare:

Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit la Spitalul Orășenesc din Găești unde a fost transferat după ce a făcut infarct în Penitenciarul din Găești. Duduianu executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

Lui Ion Duduianu i s-a făcut rău luni seara, 2 octombrie, în jurul orei 21. “Unei persoane private de libertate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanța la Spitalul Orășenesc Găești unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găești, Florin Ispas, citat de Mediafax.

Directorul Spitalului Găești, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

“El se știa cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Liderul clanului Duduianu, în pușcărie pentru trafic de persoane

Ion Duduianu executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane, iar săptămâna viitoare urma să intre în comisia de eliberare condiționată.

Clanul Duduianu este cunoscut pentru influența în sectorul 2 al Capitalei. Se ocupă de prostituţie, cămătărie, şantaj, trafic de droguri şi furturi din locuinţe. Atacurile cu săbii, topoare şi pistoale fac parte din arsenalul grupării.

Mai multe