Ludovic Orban infectat cu Covid-19? Premierul a efectuat un test la cerere și s-a autoizolat. A stat lângă o persoană bolnavă

5 octombrie 2020 10:19   Național
Ultima actualizare:

Ludovic Orban ar putea fi infectat cu Covid, căci săptămâna trecută s-a aflat într-un platou de televiziune alături de o persoană confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Premierul a efectuat luni, 5 octombrie, un test anti coronavirus și, până la aflarea rezultatului, s-a autoizolat. Iată ce scrie în comunicatul primit azi de la Guvern.

Ludovic Orban infectat cu Covid-19? Ce scrie în comunicatul venit de la Guvern 

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de azi, 5 octombrie, a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în același platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, este comunicatul primit de la Guvern. 

Prin urmare, până la aflarea rezultatului, Ludovic Orban, care are putea fi infectat cu Covid-19, și-a amânat toate întâlnirile programate pentru această perioadă. 

Mai multe