Ludovic Orban revine la Palatul Victoria după al doilea test negativ la Covid-19

8 octombrie 2020 15:19   Național
Ultima actualizare:

Ludovic Orban revine, joi, 8 octombrie, la Palatul Victoria după ce și al doilea test anti coronavirus a ieșit negativ. Premierul nu a fost bolnav, așa cum s-a speculat după ce a intrat în contact, pe un platou de televiziune, cu un jurnalist diagnosticat pozitiv.

Premierul Ludovic Orban a ieșit negativ la al doilea test Covid-19, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv în urmă cu zece zile, anunță guvernul într-un comunicat. Pentru că este sănătos, Ludovic Orban se întoarce joi la Palatul Victoria.

Ludovic Orban revine la Palatul Victoria. Ce scrie în comunicatul primit de la Guvern

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente”, se arată într-un comunicat al guvernului.

Ludovic Orban revine la Palatul Victoria după o autoizolare de câteva zile.

Premierul s-a autoizolat luni dimineață, după ce a aflat că un moderator tv, în emisiunea căruia fusese prezent zilele trecute, a fost testat pozitiv cu Covid-19. Deși primul test pe care l-a efectuat a ieșit negativ, Ludovic Orban a decis să stea în continuare în izolare până la rezultatele celui de-al doilea test. Rezultate care au venit azi și care au adus vești bune. 

Mai multe