Luna de sânge anunţă Apocalipsa?

1 aprilie 2015 21:48   Național
Ultima actualizare:

Ne paşte năpasta! „Luna sângerie”, care va avea loc sâmbătă (4 aprilie) marchează sfârşitul lumii şi a doua venire pe Pământ a lui Mesia, potrivit profeţiilor biblice. Eclipsa totală de Lună va anunţa o catastrofă globală.

Toţi credincioşii vor sta cu ochii pe „luna sângerie”, vineri noaptea, care, potrivit profeţiilor biblice, este un semn că se va da o luptă între bine şi rău. Ori de câte ori a avut loc acest fenomen, lumea a fost zguduită de evenimente care au schimbat istoria.

Fenomenul astronomic, cunoscut ca „tetradă”, presupune o serie de patru eclipse totale de lună. Evenimentul coincide cu Paştele evreiesc, celebrat sâmbătă. A doua eclipsă din 2015 va avea loc la 28 septembrie, când evreii au Sărbătoarea Corturilor. De fiecare dată când „Luna de Sânge” a picat în timpul unei sărbători evreieşti au avut loc evenimente care au schimbat istoria.

Prima tetradă care a picat de Paştele evreiesc s-a produs în Evul Mediu, în 1493. Atunci au fost expulzaţi evreii din Spania şi Columb a descoperit America. Ceade-a doua Tetradă s-a produs în 1949 şi a coincis cu formarea statului Israel, iar cea de-a treia, în 1967, când a coincis cu Războiul de Şase Zile arabo-israelian. Suprapunerea „Lunii Sângerii” cu Paştele Evreilor le-a dat motive credincioşilor să creadă că va începe Apocalipsa.

„A fost un  mare cutremur pe pământ. Soarele a devenit negru ca un sac din păr de capră. Întreaga Lună s-a înroşit de sânge”, scrie în Cartea Sfântă, profeţie susţinută şi de un pastor american.

Eclipsele totale de Lună din 2014-2015 anunţă că vor urma cataclisme care vor schimba lumea. Vulcanul Turrialba din Costa Rica a erupt de 4 ori luna trecută, inundaţiile au provocat dezastre în Chile, iar NATO a anunţat că se pregăteşte de război împotriva Rusiei. Coincidenţe sau nu, toate aceste semne marchează începutul sfârşitului lumii.

Mai multe