Mădălina, înjunghiată de patru ori în inimă

3 februarie 2015 23:20   Național
Ultima actualizare:

A murit în chinuri groaznice! Mădălina, fata de 13 ani care a fost ucisă de tatăl vitreg pentru că nu splălase rufele, a fost înjunghiată de patru ori în inimă şi în plămâni. Asta au constatat legiştii în urma necropsiei. Medicii nu au putut stabili însă dacă fetiţa a fost şi abuzată sexual de bărbat.

„A avut o moarte violentă. Nu ştim dacă a fost sau nu violată, am prelevat probe biologice şi le-am trimis la IML Bucureşti. Vom afla dacă a fost vorba şi de viol”, au spus reprezentanţii SML Gorj, despre fata al cărei cadavru a fost găsit dezbrăcat de la brâu în jos. Mădălina a fost ucisă dumincă noaptea, de tatăl vitreg, care a venit acasă beat şi s-a înfuriat când a văzut că fata nu spălase rufele din coş. Profitând de faptul că soţia nu era acasă, fiind internată în spital, omul a luat un cuţit şi a ucis-o, după care s-a predat. Deşi după crimă le-a spus poliţiştilor că ar fi omorât-o şi dacă nu era beat, ieri l-au cuprins regretele.

Nu trebuia să o omor. M-a înjurat şi m-am enervat. Mai bine mă omoram eu. Regret fapta, dar nu am violat-o, nu este adevărat”, a spus Viorel Petrică. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Mai multe