Mai multe vedete și-au unit forțele să ajute un copil nevoiaș de 15 ani. Au intervenit și cei de la Visuri la cheie

22 septembrie 2021 19:58   Național
Ultima actualizare:

Mai multe persoane cunoscute s-au implicat să-l ajute pe Cosmin, tânărul a cărui poveste a apărut și la Visuri la cheie. Băiatul de 15 ani trăiește într-o locuință de 12 metri pătrați, cu mama sa.

Anul trecut, cei de la Hope and Homes for Children au organizat cursa lor anuală pentru a-i oferi băiatului ajutor. Cei din organizație au apelat apoi la echipa Visuri la cheie pentru a-și uni forțele să-i ofere tânărului o viață mai bună.

Cosmin reușit să-i impresioneze pe toți cei pe care i-a cunoscut, iar vedetele nu au stat pe gânduri și au ajutat la renovarea locuinței.

„Încă am emoții când mă gândesc la momentul în care l-am cunoscut pe Cosmin. Anul trecut nu am stat pe gânduri și am alergat pentru el, iar anul acesta am acceptat și invitația celor de la Visuri la cheie pentru a pune o cărămidă la împlinirea visului lui. Cosmin e un luptător, e atât de matur și de dornic să aibă o viață mai bună, încât nu poți rămâne indiferent. Am filmat în urmă cu puțin timp pentru ediția din această seară și m-am bucurat ca alături de Cosmin Stan și Omid Ghannadi să îmi pot aduce contribuția pentru o viață mai bună pentru Cosmin și mama lui. Abia aștept să vedeți reacția lui...”, a spus Adrian Nartea.

Tânărul a intrat la liceu cu nota 10 și, la doar 15 ani, a scos prima lui carte, numită „Începutul lui Forrium”. 

Mai multe