Mama acuzată de răpire, detalii cutremurătoare despre tatăl băiețelului ei

25 mai 2016 21:12   Național
Ultima actualizare:

Anamaria Nedelcu (43 de ani), mama care trăiește un coșmar după ce a fost acuzată că și-a răpit propriul copil, se află acum în pericolul de a fi extrădată în Canada. Românca e acuzată de fostul iubit canadian, de origine dominicană, Maximo Sierra Munoz, că în mai 2014 a plecat din Canada în România, împreună cu Anthony (6 ani), fără acordul tatălui, “răpindu-l, prin încălcarea ordinului de custodie emis de către o instanţă judiciară canadiană”.

Femeia a fost invitată miercuri, 25 mai, la "Teo Show", unde a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre calvarul prin care trece, cauzat de tatăl puștiului său. Ba mai mult, Anamaria Nedelcu a povestit despre cum au fost viața ei și cea a fiului său alături de canadianul de origine dominicană și chiar a adus o mărturisire sfâșietoare a micuțului care izbucnea instantaneu în plâns numai la auzul veștii că trebuie să meargă să-și vadă tatăl: "Mami, într-o săptămână o să mor. Când nu ești cu mine acasă, simt că mor."

Deși credea că și-a întâlnit adevărata dragoste pentru care a riscat tot, Anamaria Nedelcu a fost surprinsă doar negativ. Bărbatul a început să urmărească doar banii partenerei sale, deși la început se arăta galant și cuceritor: "Când ne-am cunoscut, mă copleșea cu buchete de flori. Mi s-a părut că este onest, că și-a asumat toate experiențele de viață. Probabil asta a fost și strategia lui. Timp de câteva luni a fost o poveste de dragoste în care eu am crezut. Ulterior, el a început cu tot felul de cereri care mi-au dat de bănuit. Mai întai, a vrut să aibă acces la contul meu bancar. Apoi, când am vrut să îmi iau o casă, mi-a spus că vrea să fie și pe numele lui. În timpul sarcinii m-a ignorat complet. Ne-am văzut la un botez al unei cunoștințe comune, iar mie mi s-a făcut rău de la ce mâncasem. Se uita la mine cum îmi era rău și zâmbea, fără să facă nimic. Nu l-a interesat de sarcină. N-a declarat copilul nici la naștere. Când avea copilul un an și patru luni, m-a dat în judecată", a rememorat momentele neplăcute Anamaria Nedelcu. Femeia nu știe ce va urma și mai ales dacă va fi extrădată.  

Mai multe