Mama care şi-a aruncat copilul la gunoi a fost arestată

6 ianuarie 2016 7:52   Național
Ultima actualizare:

Cruzime fără margini, la Petroşani. O femeie și-a aruncat copilul nou-născut la un container de gunoi, în noaptea de Revelion. Bebeluşul a murit îngheţat, iar femeia a fost reţinută marţi de poliţişti. Marţi seară, magistraţii au admis propunerea de arestare preventivă, iar femeia a ajuns după gratii pentru omor calificat.

Femeia are 30 de ani şi e asistentă medicală

Magistrații Tribunalului Hunedoara au emis, marți seară, pe numele Arabelei Maria Şaran, femeia de 30 de ani, din Petroşani, care și-a abandonat fetița nou-născută în containerul de gunoi din fața blocului în care locuiește, mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, scrie Mediafax.

Anchetatorii spun că Arabela Maria Șaran și-a ascuns sarcina de familie, prieteni și colegi și luni chiar s-a prezentat la serviciu, unde și-a îndeplinit atribuțiile obișnuite, femeia fiind angajată ca asistentă medicală la Spitalul din Petroșani.

A născut acasă, în baie, apoi a aruncat copilul la gunoi

Femeia a născut în baia locuinței, apoi a învelit într-o pungă fetița născută vie, după care a dus-o la containerul de gunoi din fața blocului unde locuiește. Medicii legiști au stabilit că moartea bebeluşului a fost violentă și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecutive hipotermiei, în condiţiile în care afară se înregistrau în jur de minus 15 grade Celsius.

Mai multe