Mama celor 6 frăţiori ucişi de gaze, gravidă din nou?

15 ianuarie 2015 0:06   Național
Ultima actualizare:

Imagini sfâşietoare, ieri, la Rovinari, Gorj. Şase micuţi cu vârste între 6 luni şi 7 ani au fost puşi în sicrie albe şi duşi la groapă, alături de tatăl lor. O tragedie care a făcut sute de oameni să plângă în hohote la căpătâiul lor.

Miercuri a fost zi de doliu la Rovinari. Tot oraşul a venit să fie alături de Luminiţa, femeia care şi-a pierdut, într-o clipă, aproape toată familia: 6 copilaşi şi soţul. A fost devastată. De luni noapte, de când a venit din Italia, unde munceşte, nu s-a dezlipit de lângă sicriile îngeraşilor ei.

A fost scoasă pe braţe din biserică de câteva ori, iar ieri a fost sedată ca să facă faţă durerii. Oamenii spun că Luminiţa ar fi, din nou, însărcinată în luna a 3-a, iar perioada prin care trece acum i-ar putea face rău bebeluşului. Femeia a fost greu încercată în ultimii ani. A mai avut doi fraţi care au decedat acum câţiva ani, iar în vara anului trecut, tatăl ei a făcut infarct. Acum, a pierdut tot ce avea mai scump pe lume. Era căsătorită de 8 ani cu Cosmin Bumbu şi erau foarte fericiţi împreună. Îşi iubeau nespus copiii, iar ea plecase la muncă în străinătate pentru a-şi susţine financiar familia. Bărbatul nu reuşea să îşi găsească un loc de muncă, dar avea grijă de copii. Familia era totul pentru ei.

„Ei şi-au dorit atâţia copii! Erau viaţa lor! Este o tragedie cumplită”, a spus o cunoştinţă a familiei Bumbu, pentru domino.ro. Acum, singura alinare a Luminiţei este fetiţa de 8 ani, pe care o are dintr-o altă căsătorie, şi care a rămas în viaţă doar pentru că în noaptea tragediei a dormit la bunici. Şi, dacă o ajută Dumnezeu, peste câteva luni va aduce pe lume un alt copilaş. Va trebui însă, să-l crească singură. Soţul ei a plecat în ceruri, alături de cei 6 îngeraşi ai lor. 

Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când cei şase copilaşi, cu vârste de 6 luni, 1,5 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani şi 7 ani, au fost găsiţi morţi în casă, împreună cu tatăl lor. Se sufocaseră cu gaze, în somn, de la instalaţia de căldură pe care bărbatul o improvizase în garsonieră. 

Mai multe