«Mama m-a ars cu ţigara în palmă»

30 martie 2012 15:06   Național
Ultima actualizare:

Are 6 ani şi e agresat zilnic chiar de mama lui. Cu toate acestea, Alexandru spune că o iubeşte foarte mult şi că şi-ar dori să trăiască în continuare lângă mama lui. Are o singură rugăminte: să nu îl mai bată.

O femeie din comuna doljeană Breasta a fost arestată, joi seara, după ce şi-a agresat copilul. Oamenii legii au aflat că nu e prima dată când băieţelul e lovit sau ars cu ţigara.

Cea care a descoperit coşmarul prin care trecea Alexandru a fost chiar moaşa lui. Femeia povesteşte că băiatul fugise de acasă şi cu greu a putut să îi povestească ce a păţit.

„Mi-a spus chiar că a fost ars cu ţigara şi cu rezistenţa de la reşou. M-am dus imediat la poliţie şi am povestit totul. Este fiul fratelui meu, însă din păcate el este bolnav şi nu se poate ocupa de băiat", a spus Ioana Sîrbu (38 de ani).

Printre lacrimi, Alexandru a reuşit să le povestească anchetatorilor că era bătut zilnic de mama lui. „M-a ars cu ţigara pe mână şi m-a lovit cu pumnii în spate. Nu e pentru prima dată când mă loveşte. Eu o iubesc şi vreau să se întoarcă acasă, dar să nu mă mai bată", a spus băiatul.

Băiatul spune că a fost lovit de mama lui cu pumnii în spate

Florentina Bica (22 de ani) a fost arestată şi riscă până la 15 ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mai multe