Marcel Ciolacu îl numește pe Florin Cîțu adolescent întârziat și cere să fie demis

12 august 2021 16:00   Național
Ultima actualizare:

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, i-a solicitat miercuri preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară „urgent” demisia premierului Florin Cîţu. Reacția vine în contextul în care premierul a recunoscut public faptul că s-a urcat băut la volan, în timp ce se afla în America, la studii. Deși povestea este veche de 20 de ani, PSD o speculează din plin, Ciolacu afirmând că legea interzice numirea în funcția de ministru a unei persoane condamnate penal.

Marcel Ciolacu cere demisia lui Florin Cîțu

Iată mesajul revoltat al șefului PSD, exprimat pe pagina sa de Facebook:

„După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică şi la o retragere a premierului Florin Cîţu, solicit preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia şefului Executivului! O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni”, a scris Ciolacu pe Facebook.El a adăugat că PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnaţi penal, scrie Digi24.

„Vorbim, domnule preşedinte şi dle Cîţu, de aceleaşi legi care au încheiat şi alte aspiraţii politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria! Românii aşteaptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, şoc, explicaţii incomplete şi scuze... de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîţu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a menţionat acesta.

Mai multe