Marele premiu la 6/49, din 6 decembrie, de 1,4 milioane de euro, a fost ridicat. De unde este câștigătoarea și ce face cu banii

6 ianuarie 2021 13:09   Național
Ultima actualizare:

Moș Nicolae i-a adus unei românce peste 1,4 milioane de euro. Femeia a câștigat premiul cel mare pus în joc de Loteria Română la 6/49 pe 6 decembrie. După o lună, acesata a venit să-și revendice banii.

Pe 6 decembrie, Loteria Română a organizat Tragerile Speciale Loto Moș Nicolae. Pentru fiecare din jocurile 6/49, Joker și 5/40 a fost organizate câte două trageri.

O femeie a reușit să ghicească cele șase numere norocoase, care i-au adus peste 1,4 milioane de euro. Posesoarea biletului câștigător este din Suceava, joaca la Loto 6/49 de foarte mulți ani și participă numai la tragerile loto de duminică.

Câștigătorea la Loto 6/49 este din Suceava și joacă mereu aceeași variantă

Joacă mereu aceeași variantă, iar o parte din numerele jucate au semnificație personală, după cum le-a spus celor de la Loteria Română.

De-a lungul timpului, a mai câștigat doar premii de categoria a IV-a la Loto 6/49. A aflat că a pus mâna pe marele premiu chiar în seara de 6 decembrie, când a văzut numerele pe site-ul Loteriei Române. Dar abia ieri, 5 ianuarie, s-a prezentat la sediul central pentru a-și revendica premiul.

Cu banii câștigați la Loto 6/49 vrea să-și ajute familia

A spus că-și dorește să-și ajute membrii familiei cu cea mai mare parte din bani și ca va continua să joace.

Câștigătoarea nu a dorit să-și facă publică identitatea. Numerele care au transformat-o în milionară sunt: 13, 37, 26, 17, 28, 16.

A jucat trei variante, cea de-a doua aducându-i potul cel mare. Biletul a costat 33,5 lei.

Mai multe