Marian Ceaușescu săltat de polițiști din fața casei lui Ion Iliescu

10 noiembrie 2019 13:20   Național
Ultima actualizare:

A fost scandal în fața casei fostului președinte Ion Iliescu, astăzi, 10 noiembrie, în jurul orei 12.00. Polițiștii l-au arestat pe Marian Ceaușescu, după ce acesta i-a întrebat dacă sunt milițieni și au venit rapid să-l apere pe Iliescu, acuzat de crime împotriva umanității.

Fostul președinte Ion Iliescu (89 de ani) a solicitat urna mobilă, astăzi, 10 noiembrie, în primul tur de alegeri prezidențiale 2019. Fostul șef al statului are o stare de sănătate precară, după ce pe 10 octombrie a fost externat din Spitalul Elias unde a fost tratat pentru probleme cardiace. Probabil de aceea nu a vrut să iasă din casă în ziua votului, dar nu a avut parte de liniște.

”Uitați-vă că, în fața vilei criminalului Iliescu, polițiștii au venit imediat să-l apere. Ați făcut parte din vechiul sistem? Contează foarte mult. Milițienii își apără în continuare criminalii din '89”, le-a spus Marian Ceaușescu polițiștilor veniți la fața locului. Protestatarul a postat imaginile pe Internet.

”Fostul președinte comunist Ion Iliescu este găsit vinovat pentru cime împotriva umanității. Instanța supremă are pe rol dosarul Revoluției și acest personaj a cerut urna mobilă că nu se poate deplasa. Blestemele noastre se lovesc de el”, a mai spus Ceaușescu.

La scurt timp, protestatarul a fost luat și băgat în mașina de poliție, filmarea LIVE fiind întreruptă. Nu înainte de a striga ”Criminalul Iliescu trebuia să fie la pușcărie, nu să voteze.”

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat cele mai importante doamne din politica românească la vot

Gabriela Firea a votat la prima oră. Cele mai importante declarații ale politicienilor

Mai multe