Marian Vanghelie vrea din nou la șefia sectorului 5: „Am o viziune”

17 august 2020 20:46   Național
Ultima actualizare:

Marian Vanghelie a devenit nostalgic amintindu-și de perioada în care era primarul sectorului 5 al Capitalei. După ce s-a aflat la conducere timp de 16 ani, fostul edil a declarat, la depunerea candidaturii, că în mandatele sale a terminat „aproape 600 de blocuri și 700 de străzi”.

„Am făcut o serie de lucruri şi am terminat aproape 600 de blocuri, am terminat 700 de străzi, am făcut tot învăţământul şi parcurile arătau într-un alt fel. După ce am făcut aceste lucruri, astăzi, cu experienţa mea de peste 15 ani, vă spun că am o imagine exactă vizavi de sectorul 5, ceea ce trebuie făcut”, a spus Marian Vanghelie, potrivit news.ro.

„Putem să terminăm blocurile, să avem grijă de copii, de educaţia lor. După cum ştiţi, am fost ataşat de sistemul de învăţământ şi am o viziune privind ceea ce trebuie de făcut din prima zi în sectorul de învăţământ”.Marian Vanghelie a fost primarul sectorului 5 din București, în perioada 2000-2016. În prezent, Vanghelie va candida din partea Partidului Social Democrat Independent (PSDI). În 2016, Marian Vanghelie a fost trimis în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu si spălare de bani.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2006 – 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5 din Bucureşti, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi parţial de Laura Ciocan, a solicitat şi primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro, reprezentând un “comision” de 20% din încasări.

Mai multe