Marius Tucă a demisionat de la Jurnalul Naţional

26 februarie 2015 13:54   Național
Ultima actualizare:

Jurnalistul Marius Tucă şi-a anunţat demisia din fruntea cotidianului „Jurnalul Naţional”, în seara de miercuri, 25 februarie, potrivit www.hotnews.ro.

Plecarea lui Marius Tucă de la conducerea cotidianului vine la doar o lună de la admiterea de către instanţă a cererii de insolvenţă a companiei ce editează „Jurnalul Naţional”. Potrivit lui Dan Constantin, citat de hotnews.ro, Marius Tucă a făcut anunţul demisiei într-o şedinţă scurtă cu redacţia. Constantin, care este co-redactor şef al ziarului, nu a putut da detalii despre motivele plecării, dar a spus că treaba la ziar va merge mai departe, în condiţiile insolvenţei.

Contactat de mediafax.ro, Dan Constantin, redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat că Marius Tucă şi-a anunţat intenţia de a demisiona, miercuri seară, în timpul unei şedinţe. Dan Constantin a precizat că nu a participat la acea şedinţă şi că nu ştie dacă, până în acest moment, acesta şi-a depus şi în mod oficial demisia. Totodată, Dan Constantin a spus că nu a fost luată nici o decizie până în acest moment privind persoana care ar urma să preia funcţia de director editorial în locul lui Marius Tucă. „Până în acest moment, nu există nici o decizie”, a spus Dan Constantin. El a mai spus că nu s-a văzut cu Marius Tucă şi că nu cunoaşte motivele pentru care acesta a decis să îşi anunţe demisia.

De asemenea, Dan Constantin a spus că Jurnalul Naţional va continua să apară la fel ca până în prezent. De apariţia Jurnalul Naţional se vor ocupa în continuare cei doi redactori-şefi ai ziarului, respectiv Marina Constantinoiu şi Dan Constantin. „Asta se întâmplă în fiecare zi”, a mai spus Dan Constantin.

Marius Tucă a lucrat la Jurnalul Naţional de la lansarea ziarului, în anul 1993.

Mai multe